Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Stea Aleea„Zilele orașului Târgu-Jiu” vor avea loc în perioada 17-22 mai, autoritățile pregătindu-le cetățenilor o serie de surprize. În această perioadă, reprezentanții municipalității vor dezveli și o nouă stea care va fi amplasată pe Aleea Nemuritorilor.

Programul manifestărilor va debuta pe data de 17 mai, cu deschiderea Târgului meşterilor populari olteni. La fel ca în fiecare an, zeci de meșteri vor aduce la Târgu-Jiu produse tradiționale, de artizanat, făurite cu migală. Seara va debuta Festivalul Naţional de Muzică Folk „ Infinitului”, având loc, în aceeași zi, și expoziţia foto „Târgu Jiu Odinioară”. „Pe 18 mai va avea loc deschiderea a manifestării «Târgul de pe Jiu», prin refacerea atmosferei Târgului de Odinioară, în centrul municipiului. Joi, la ora 10:00, va avea loc o conferinţa- «Brâncuşi în România – Hermeneutica sculpturii brâncuşiene», susţinută de Matei Stîrcea-Crăciun, cercetător în cadrul Institutului de Antropologie «Francisc Rainer», iar la ora 11:30 vom dezveli o nouă stea pe Aleea Nemuritorilor Gorjeni, cea a lui Alexandru Ştefulescu”, a spus viceprimarul Adrian Tudor.

În seara zilei de 21 mai, de Sfinții „Constantin și Elena”, va avea loc procesiunea închinată patronilor spirituali ai municipiului. Duminică, programul se va închide cu un spectacol susţinut de formaţiilor Korsar, Cabron şi Delia.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.