Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul „Constantin Brâncuși”Iubitorii de artă pot merge vineri, 3 decembrie, începând cu ora 17:00 la expoziția „O altă experiență digitală”, organizată de către Muzeul „Constantin  Brâncuși”. Lucrările expuse sunt semnate de către artiștii Cătălin Negrea și Cătălin Alexandrescu.

„Este un experiment mixt digital în care imaginea este elementul principal de construcție. Așa cum spuneau suprarealiștii, lucrăm cu imagini, nu cu elemente de limbaj plastic, lucrăm cu spațiul oniric, cu imponderabilitatea și evaziunea din real. Tehnicile digitale contemporane permit cu rapiditate rezolvarea unor asemenea imagini. Noi, în experimentul de față ne oprim la fotomanipulare digitală, o tehnică relativ simplă, dar cu expresivitate mixtă, implicand efecte, filtre, jocuri cu imagini de tip png.( decupaje) și alte asemenea metode pe prelucrare. Este o propunere post romantică, cu elemente suprarealiste cu trimiteri către concept art, care sperăm să dea o trăire unică privitorului. „, a precizat artistul Cătălin Negrea.

Cătălin Negrea este artist plastic, membru al Uniunii Artiștilor Plastici – Filiala Tg-Jiu, iar Cătălin Alexandrescu este artist vizual, absolvent al Universității Naționale de Arte București.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.