Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

12781_655746217872468_88251698043078417_nBianca Săpunaru are 16 ani și este o elevă talentată din Târgu-Jiu. Povestea sa de viață este înduioșătoare, iar copila demonstrează că dacă vrei, lupți să îți găsești drumul tău în viață prin muncă și pasiune. Elevă la CNSH, Bianca este crescută de bunicii săi și de mamă, care muncește peste hotare pentru a-și putea întreține fiica. De câțiva ani, Bianca Săpunaru este asemănată cu Antonia, cunoscuta cântăreață, multă lume numind-o chiar sosia artistei!

Este o adolescentă veselă, talentată la muzică și pasionată de fotbal, iar frumusețea ei nu trece neobservată! Banii de buzunar și-i câștigă singură, din muzică și prezentări de modă sau de evenimente, căci cealaltă mare pasiune a Biancăi Săpunaru este modeling-ul. Frumoasa copilă nu mai are frați și este crescută de bunicii săi: „Locuiesc cu bunicii mei, mama mea fiind plecată la muncă în străinătate, deoarece tatăl meu biologic nu participă la creșterea mea. Am învățat de la mama mea că fără muncă, ambiție și idealuri, în viață, nu obții nimic! Sunt elevă în clasa a X-a E la profilul Educator- Învățător al Colegiului Național «Spiru Haret» din Târgu Jiu. Vreau să devin o foarte bună învățătoare, deoarece mi-ar plăcea să mă implic în educarea și perfecționarea elevilor, să îi ajut să devină membri de valoare ai societății și să facă mândră țara în care trăim”, a povestit Bianca Săpunaru.

Cântă de când avea șase ani

12669453_878498008930620_2892974758014492990_nDe când avea de șase ani, Bianca a început să cânte muzică populară, iar bunicii săi s-au gândit că talentul pe care îl are trebuie șlefuit. Vocea sa puternică îi încântă pe cei care o ascultă, așa că, deși este doar o adolescentă, Bianca Săpunaru își câștigă banii de buzunar din muzică. Studiază muzica și nu își dorește să renunțe la ea, căci are suficientă maturitate ca să se descurce și cu școala și cu pasiunile sale. „La vârsta de 6 ani, bunica mea a descoperit că aveam o pasiune pentru muzica populară, fredonând melodiile interpreților consacrați. În prezent, studiez la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, dar și la Palatul Copiilor. Am obținut foarte multe premii pe plan muzical. Consider că, cel mai important premiu obținut este Trofeul la Festivalul de Folclor de la Cătunele. Fiind încă elevă, cânt la evenimente private ocazional și da, câștig bani din muzică”, a afirmat eleva talentată.

Modeling-ul, pasiunea pe care vrea să o transforme în carieră

1497496_980328522055904_330070589691583246_nDatorită calităților sale fizice, Bianca Săpunaru a colaborat de-a lungul ultimelor luni cu mai multe agenții pentru realizarea unor ședințe foto. Îi place foarte mult să defileze pe podiumuri și vrea ca pe viitor să își dedice mai mult timp acestei pasiuni. „Am fost abordată de foarte multe agenții de modeling din diferite orașe, datorită aspectului fizic și calităților mele. Am colaborat cu multe agenții pentru diverse ședințe foto, am fost invitată ca hostess, la deschiderea mall-ului Shopping City Târgu-Jiu. Încă nu am participat la evenimente mai importante, deși am fost invitată, deoarece am pus pe primul plan școala. Este una dintre cele mai frumoase cariere și vreau ca pe viitor să mă implic mai mult pentru a ajunge la un nivel mai înalt. Îmi place foarte mult sa fac sport și mai ales să joc fotbal, dar și să dansez. De când sunt mică iubesc fotbalul!, a spus adolescenta.

Sosia Antoniei

1380167_1385107381742892_359920455_nDe câțiva ani de zile, Biancăi Săpunaru i se spune că este sosia cântăreței Antonia, pe care copila o admiră. Sunt voci care susțin că sosia cântăreței ar putea fi confundată, oricând, cu celebra Antonia, iar dacă ar face vreodată o fotografie împreună, cu siguranță ar exista persoane care nu ar face diferența între cele două. Bianca are aceiași ochi verzi, același zâmbet cuceritor și aceeași nuanță de păr ca Antonia.  „Am fost chemată la emisiunea lui Cătălin Măruța, la Pro Tv, dar din păcate era din scurt și nu am putut ajunge. Mă chemaseră tocmai pentru că semăn cu Antonia! A fost o șansă în viața mea când puteam să devin cunoscută. După și-au dat seama că trebuiau să mă anunțe din timp pentru ca era distanță mare. Toți îmi zic asta și pe unde merg, mă striga Antonia. De-a lungul timpului, mai pot spune, că am prezentat de câteva ori festivaluri de gimnastică și de dansuri sau de Miss la CNSH”, a declarat sosia Antoniei.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.