Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Împlinirea a 146 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, părintele sculpturii moderne, a fost sărbătorită de către Muzeul Național „Constantin Brâncuși” prin expunerea la Pavilionul României Expo 2020 Dubai a două proiecte.
„«Brâncuși -văzut în 145 de portrete», desfășurat în parteneriat cu Liceul de Arte «Constantin Brăiloiu» și «Anotimpul tăcerilor», expoziția de fotografie semnată Ionel Scăunașu, sunt cele două proiecte expuse la Pavilionul României Expo 2020 Dubai.  Totodată, cele peste 60 de fotografii cu operele ce constituie Ansamblul Monumental «Calea Eroilor» de la Târgu Jiu se află, în același timp, la Dubai, dar și pe simezele Muzeului Național «Constantin Brâncuși», până la sfârșitul acestei luni.
Participarea muzeului cu aceste două expoziții în cadrul Pavilionului României în Emiratele Arabe Unite este extrem de onorantă pentru noi. Mulțumiri și aleasă considerație pentru prilejul de a organiza această expoziție Doamnei Ana Maria Fodoreanu, coordonator media, și Domnului Ferdinand Nagy, comisar general al Secțiunii Române pentru Expo 2020 Dubai.” a precizat Denisa Șuță, managerul muzeului din Târgu Jiu.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.