Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un proiect inedit s-a desfășurat între două grădinițe din municipiul Târgu Jiu. Unitățile de școlarizare au realizat un parteneriat dorind să pună bazele unei mini biblioteci pentru copii. Acțiunea demarată are obiectivul de a încuraja și stimula interesul micuților pentru lectură. 

Acțiunea s-a desfășurat săptămâna trecută, în cadrul programului  ”Școala ALTFEL”. Preșcolarii  Grădiniței  ”Priki’n Dell” s-au deplasat la Grădinița ”Constantin Brâncuși”, unde, cu sprijinul cadrelor didactice și al copiilor – gazdă, au reușit să realizeze mini biblioteca.

„Un asemenea proiect este util, în condiţiile în care, în general, copiii sunt tot mai tentaţi de tehnologie,  iar preţul cărţilor este destul de ridicat, în raport cu posibilităţile materiale ale majorităţii părinților. Derularea unui asemenea proiect  contribuie la sensibilizarea preșcolarilor și la cultivarea unei atitudini pozitive faţă de actul lecturii. Prin astfel de activități se încearcă încurajarea şi stimularea interesului copiilor pentru lumea cărţilor, oferindu-le şansa de a avea acces direct la cărțile din MINI-BIBLIOTECA lor”, ne-a declarat doamna profesor Matei – Cernăianu Alice – Dalina, coordonator al Grădiniței ”Priki’n Dell”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.