Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

A trecut un an de zile de când am reluat proiectul www.cult-ura.ro, sincer nici nu știu cum a trecut acest an. A fost un an în care ne-am dezvoltat în fiecare zi, un an în care am încercat să facem altceva și în mare parte am reușit. Dar oriunde este loc de mai bine.

Dacă este să tragem o linie după acest an putem spune că am reușit să ne dezvoltăm o comunitate atât pe Facebook, cât și pe canalul de Youtube, în jurul acestui proiect, comunitate din care faceți parte voi…urmăritorii noștri, să vă prezentăm locuri din România ce merită vizitate și să vă facem cunoștință, prin rubrica de interviuri, cu oameni care fac ceva pentru comunitățile lor.

Și acum îmi aduc aminte, că în urmă cu un an când spuneam că vrem să depășim granițele județului Gorj unii râdeau, bine persoane pe care nu le-am luat niciodată în seamă…cantități neglijabile, cum le zic eu, și uite că am reușit ca în acest an să avem parteneriate cu instituții de cultură din multe zone ale țării și să fim parteneri media pentru multe evenimente importante la nivel național.

Proiectul www.cult-ura.ro se va dezvolta în fiecare zi încet, dar sigur, și îl vom duce acolo unde îi este locul…bineînțeles cu ajutorul vostru, cititorii noștri, cei care țineți la acest proiect. Pe această cale vă mulțumim!
La mulți ani, România! La mulți ani, cult-ura.ro!

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.