Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cea de-a cincea ediție a Concursului interjudețean de matematică ”Memorial Marcel Romanescu” s-a desfășurat sâmbătă, 2 martie, la Târgu Jiu. Peste 100 de elevi de la mai multe unități școlare, din Gorj și Dolj, s-au reunit la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”, gazda evenimentului, pentru a-și etala cunoștințele acumulate.

Cei mai buni dintre elevi au fot premiați la final chiar de primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, fiul regretatului profesor de matematică al cărui nume îl poartă concursul de astăzi.

“Astăzi, la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, au fost premiați câștigătorii Concursului Interjudețean de Matematică <Memorial Marcel Romanescu>, ajuns la a cincea ediție. Acest concurs poartă numele tatălui meu, care a fost cadru didactic la această școală și care mi-a fost o sursă de inspirație și ghid în alegerea carierei mele în învățământ.

Felicitări tuturor participanților pentru efortul depus și pentru pasiunea lor pentru matematică! De asemenea, felicit și organizatorii pentru succesul acestei competiții și pentru promovarea educației și a excelenței în domeniul matematicii.

Sper ca această competiție să continue să inspire și să încurajeze tinerii să-și dezvolte abilitățile în matematică și să își urmeze pasiunea pentru această disciplină. Succes în activitate și multe realizări viitoare tuturor celor implicați în acest concurs!”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.