Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

LicitațieArtiștii plastici din Gorj vor scoate mai multe lucrări la licitație, iar cu banii obținuți se dorește cumpărarea a peste 40 de tablete ce urmează să fie donate acelor elevi care nu au acces acces la internet și nici dispozitive inteligente pentru a desfășura cursuri online. Licitația va avea loc în perioadă 19 – 20 decembrie, iar de cumpărarea tabletelor se va ocupa Clubul Rotary.

„Prin acest proiect Clubul Rotary urmărește investiția în viitorul nostru: educația copiilor. Clubul Rotary din Târgu Jiu va achiziționa peste 40 de tablete ce vor fi oferite copiilor din familiile social vulnerabile, asigurându-se accesul la internet pentru acestea și implicit accesul la educație pentru copii. Pentru a strânge fondurile necesare, organizăm o licitație în scop caritabil beneficiind de sprijinul Uniunii Artisiticilor Plastici  – Filiala Gorj.”, au transmis reprezentanții Clubului Rotary.
Cei care vor să participe la această licitație trebuie să acceseze, în perioada 19 – 20 decembrie, adresa https://b2b.24auction.ro/auction/view_auction?id=23.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.