Licitație în mod caritabil, pentru educația copiilor

Licitație în mod caritabil, pentru educația copiilor

- in Arta Plastica, Pictura, Slider
0

Artiștii plastici din Gorj vor scoate mai multe lucrări la licitație, iar cu banii obținuți se dorește cumpărarea a peste 40 de tablete ce urmează să fie donate acelor elevi care nu au acces acces la internet și nici dispozitive inteligente pentru a desfășura cursuri online. Licitația va avea loc în perioadă 19 – 20 decembrie, iar de cumpărarea tabletelor se va ocupa Clubul Rotary.

„Prin acest proiect Clubul Rotary urmărește investiția în viitorul nostru: educația copiilor. Clubul Rotary din Târgu Jiu va achiziționa peste 40 de tablete ce vor fi oferite copiilor din familiile social vulnerabile, asigurându-se accesul la internet pentru acestea și implicit accesul la educație pentru copii. Pentru a strânge fondurile necesare, organizăm o licitație în scop caritabil beneficiind de sprijinul Uniunii Artisiticilor Plastici  – Filiala Gorj.”, au transmis reprezentanții Clubului Rotary.
Cei care vor să participe la această licitație trebuie să acceseze, în perioada 19 – 20 decembrie, adresa https://b2b.24auction.ro/auction/view_auction?id=23.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.