Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luni, 16 mai 2022, începând cu ora 17:00, sunteți invitați la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pentru a vă întâlni cu scriitorii albaiulieni Georgeta Orian, Monica și Dorin Opriș, alături de A.T. Branca, Vianu Mureșan și Christian Crăciun, în cadrul unui eveniment cultural ce își propune mai mult decât o prezentare de carte, mai mult decât o întâlnire fericită între editor, autori și cititori.

Scriitorii Editurii Eikon vor fi însoțiți de editorul Valentin Ajder, moderatorul evenimentului, ocazie cu care, dincolo de volumele autorilor invitați, vor fi prezentate și alte publicații ale editurii, care au văzut lumina tiparului din 2021 și până astăzi, alături de întreaga colecție Lucian Blaga a editurii, tot ce au publicat de-a lungul timpului, cu și despre marele poet sărbătorit în aceste zile.

Invitat special la activitatea culturală de luni este președintele Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, domnul Cornel Nistea, care va oferi publicului mai multe și pertinente informații de specialitate privind volumele în discuție, dar și informații despre autori și condiția scriitorului albaiulian contemporan.

Evenimentul de luni, 16 mai 2022, are loc în cadrul proiectului 3.21 Scriitori în dialog cu publicul românesc, în conexiune cu proiectul 4.1 Lucian Blaga, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.