Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba Iulia vă așteaptă luni, 21 martie, pentru a sărbători Ziua Mondială a Poeziei. Cu această reprezentanții bibliotecii vă propun o serie de activități culturale menite să vă reconecteze la starea de reverie, prin intermediul poeziei și al artelor conexe literaturii.

„De momentele dedicate Zilei Mondiale a Poeziei vă veți putea bucura dacă ne faceți o vizită la sediu, ocazie cu care veți primi, de la mic la mare, și câte un răvaș cu versuri alese. Totodată, activitățile zilei vor fi disponibile și pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene «Lucian Blaga» Alba, începând cu ora 8.00 și până la ora 18.00.

Ne-am pregătit cu proiecte de animație culturală, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr. 12, expoziții și recomandări de carte și poezie, precum și cu lansarea online a volumelor de poezie «Doină de pe Ceglău» și «Odysseus», autor Teodor Laurean.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Centrul Multicultural «Liviu Rebreanu» Aiud, poate fi urmărit pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene «Lucian Blaga» Alba, începând cu ora 17.00.

Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi poezia, recunoscându-le poeților contribuția la îmbogățirea culturală și spirituală a fiecăruia dintre noi!” ne-a precizat Daniela Stoica, bibliotecar și responsabil PR al Bibliotecii „Lucian Blaga” din Alba Iulia.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.