Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană din Craiova organizează vineri, 28 octombrie, începând cu ora 18,00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumului „Povești scrise în palmă”, autor Corina Ozon.

Volumul de proză scurtă „Povești scrise în palmă” se înscrie într-un registru narativ diferit, în care întâmplările reale sunt presărate cu elemente fantastice a căror semnificație o putem înțelege fiecare odată cu maturizarea. Cartea poate fi o „călătorie a eroului”, în căutarea de sine și a sensurilor iubirii, intermezzo-urile lirice fiind conectori între planurile real și fantastic, între ceea ce am proiectat să fim și ceea ce suntem.

Corina Ozon s-a născut la Timișoara și locuiește în București. A absolvit Facultatea de Filologie (Universitatea de Vest din Timișoara) și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea București), și e doctorand în Comunicare la Universitatea București și la Universitatea Paul Valery Montpellier. Este realizatoarea podcastului „Rețeaua de povești” și a proiectului online dupa35.com.

La acest eveniment cultural, care va fi moderat de Roxana Știubei, vor participa, în calitate de invitați: Mihai Ene și Daniel Botea.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.