Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

deliaDelia Mălinici este o copilă foarte talentată, originară din Tulcea, care a colaborat de curând cu regizoarea târgujiancă Ioana Gomoi. Chiar pe 6 septembrie, copila în vârstă de 12 ani, a lansat primul său videoclip regizat de talentata gorjeancă.

Regizoarea Ioana Gomoi a realizat videoclipuri pentru foarte multe nume sonore din industria muzicală din România și a colaborat și cu Mihai Trăistariu, cel care se ocupă de pregătirea muzicală a micuței Delia Mălinci. Eleva în vârstă de 12 ani iubește cel mai mult muzica și își dorește să devină delia 3o mare artistă. Delia Mălinici a fost supranumită „Celine Dion de România”, căci vocea sa puternică impresionează pe cei care o ascultă. Marți și-a lansat prima melodie și primul
videoclip. „Am început să fac canto de la vârsta de 8 ani. Am studiat doi ani canto la Tulcea și alți doi ani canto la Constanța, la o școala privată, iar acum delia 1locuiesc în București împreună cu părinții mei. Am fost la Casa de producție Tommo Production, unde am lansat prima mea melodie „CRAZY”. Mi-am dorit foarte mult acest proiect, iar visul mi s-a îndeplinit și sunt foarte bucuroasă de această realizare. Am fost și sunt invitată la foarte multe concerte prin România. Am multe spectacole prin diferite orașe. În anul 2015, în luna aprilie am concurat la Next Star, unde am obținut Trofeul Finalist Next Star și am ajuns chiar și în Marea Finală, unde am cunoscut foarte multe persoane dragi mie”, a spus, pentru Cul-tura, Delia Mălinici.

Colaborarea cu Ioana Gomoi a fost excelentă, atâta micuța artistă, cât și Mihai Trăistariu fiind încântați de videoclip.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.