Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Omul care a văzut moarteaDuminică, începând cu ora 18:00, târgujienii sunt așteptați la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, pentru a vedea piesa „Omul care a văzut moartea”, în regia lui Ovidiu Cosac.

Piesa, pusă în scenă de Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, vrea să scoată în relief că uneori pe sub hainele frumoase se ascund aspecte care nu au nimic cu etica: „Este încă un exemplu, încă o ipostază a luptei pentru putere. În teorie, această luptă o duc oameni imposibili, care doresc prosperitatea poporului și ridicarea țării pe noi culmi. Din păcate, pe sub aceste haine frumoase se văd dedesubturi murdare, care nu au nimic cu etica și morala enunțate inițial. Dimpotrivă este evidentă dorința de căpătuire, hoția și imoralitatea. Nu putem generaliza pentru că o ceartă ar nega democrația, singura șansă de fapt. Putem totuși îngroșa cu penița teatrului și cu ajutorul umorului, trăsături pe care oamenii nu trebuie să le uite nicio clipă. Asta pentru democrație!”, a precizat regizorul Ovidiu Cosac.
Pe scenă vor urca actorii Marian Negrescu, Nicoleta Lucreția Bolcă, Miron Cornel, Paul Sebastian Popa, Alexandra Dușa și .Cătălin Grigoraș
Bilete se găsesc la Agenția Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” – info și rezervări: 0736 647 432 -, dar și online pe www.tomtix.ro .
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.