Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 27 – 28 mai anul acesta se va desfăşura cea de-a XIII-a ediţie a Concursului Naţional de Pian „VIRTUOZII”, eveniment organizat de Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Primăriei Municipiului Brăila.

Concursul se va desfăşura la sediul școlii şi se adresează tinerilor interpreţi cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani, care studiază pianul în instituţii de învăţământ publice şi/sau particulare, fiind structurat pe două secţiuni, și anume: interpretare instrumentală şi  duo pianistic, patru mâini. Pentru ambele secţiuni se admit lucrări de divertisment, reducţii şi transcripţii.

Juriul este compus din personalităţi ale vieţii muzicale româneşti, profesori din licee de specialitate şi din şcoli populare de artă.

Se vor acorda diplome, cupe şi medalii pentru fiecare categorie de vârstă, în funcţie de punctajul obţinut. Premiile vor fi înmânate în cadru festiv la sfârşitul evaluării fiecărei grupe a concursului.

Înscrierile pentru concurs se fac până la data de 22 mai 2022, pe e-mail [email protected], iar detalii se pot obţine pe www.vespasianlungu.ro.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.