Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

17992186_1497324666966705_4323889351142044519_nȘapte elevi de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu s-au întors acasă cu medalii de bronz și de argint de la Olimpiada Națională de Informatică, care s-a desfășurat, zilele trecute, în municipiul Brașov.

Vlad Țîr, Cătălin Codreanu, Eric Vîlcu, Florian Ușurelu, Valentin Săvoiu, Popescu Octavian au obținut medalie de bronz, iar Florin Laiu a reușit să câștige medalia de argint și mențiune acordată de Ministerul Educației Naționale. Concursul s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Din lotul elevilor care a reprezentat județul Gorj a mai făcut parte și un licean de la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“, care nu a câștigat medalie. Profesorul care a pregătit echipa gorjeană a fost Eugen Nodea, de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“.

Își dorește să lucreze în străinătate 

Florin Laiu este elev în clasa a XI-a la profilul de matematică informatică. „Problemele au fost destul de grele. Subiectele au fost mai accesibile în cea de-a doua zi. A mai avut loc și o probă de baraj. Mă așteptam să obțin o medalie. Este prima dată când obțin o medalie”, ne-a spus Florin Laiu. Liceanul mai spune: „Vreau să continui pe acest drum și îmi doresc să studiez la Facultatea de Matematică-Informatică. Probabil că voi lucra în străinătate, pentru că acolo se plătește mai bine și sunt firme mai mari din domeniul informaticii“.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.