Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă, 22 iunie 2024,  ne vom bucura împreună de frenezia dansului modern, dar și de grația si perfecțiunea baletului în cadrul celei de a IX-a ediții a  Festivalul Național de Balet și Dans Modern – În pași de dans spre INFINIT.

Festivalul, organizat de către  Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu cu sprijinul Consiliului Județean Gorj, reunește tineri talentați din țară, pasionați de arta dansului modern și a baletului. Competiția se va desfășura pe două secțiuni: balet și dans modern, cuprinzând o varietate de genuri, de la street dance și dans contemporan la dans clasic și jazz.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, începând cu ora 11:00, nu mai puțin de 360 de concurenți din Timișoara, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Orșova, Reșița și Târgu Jiu vor urca pe scena Teatrului De Vară ”Nelu Dumitru” din Târgu Jiu,   pentru  a demonstra măiestria lor artistică. Juriul festivalului, format din specialiști în domeniul dansului, va evalua originalitatea interpretării, mișcarea scenică, alegerea tematicii, costumele și  sincronizarea cu muzica.

Evenimentul are ca principal scop crearea, asigurarea unui cadru optim de  manifestare în spirit competitiv, promovarea şi valorificarea disponibilităţilor artistice, sportive, estetice, interpretative şi de creaţie specifice tinerilor.

”Vă invităm să participați la această ediție a Festivalului Național de Balet și Dans Modern „În pași de dans spre INFINIT”, unde veți putea admira evoluția grațioasă a tinerilor dansatori și veți fi părtași la un spectacol plin de emoție și energie”, au transmis organizatorii.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.