Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și al Muzeului Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, organizează a patra ediție a Concursului Național de Pictură și Grafică ”Emancipare”.

Concursul se adresează, în exclusivitate, cursanților școlilor populare de arte și meserii sau centrelor culturale din întreaga țară și este împărțit pe două secțiuni:

  • Secțiunea I se adresează cursanților de la disciplina pictură;
  • Secțiunea a II-a se adresează cursanților de la disciplina grafică.

În cadrul secțiunii pictură  există 3 categorii de vârstă (7-10 ani, 11-15 ani,categoria de vârstă de peste 16 ani), iar în cadrul secțiunii grafică există 2 categorii de vârstă (categoria de vârstă de până la 15 ani și categoria de vârstă de peste 16 ani).

Juriul concursului este alcătuit din personalități în domeniul artelor plastice:  Vasile Fuiorea – Presedintele juriului,  artist plastic și Președintele U.A.P , filiala Gorj, Armand Landt –  artist plastic, membru U.A.P, filiala Gorj, și   Daniel Semenescu –artist plastic, arhitect și membru  U.A.P., filiala Gorj, care prin valoare și competență profesională, vor garanta corectitudinea clasamentului.

Jurizarea Concursului Național de Pictură și Grafică ”Emancipare”, ediția a IV-a, este programată în data 15 mai 2024, iar Vernisajul expoziţiei şi festivitatea de premiere se vor desfășura în data de 16 mai, ora 14:00, la Muzeul Arhitecturii Populare din Gorj – Curtișoara.

Lucrările vor putea fi admirate pe simezele Muzeului Arhitecturii Populare din Gorj – Curtișoara până pe data de 15 iunie 2024.

Anamaria Alionescu, purtător de cuvânt Școala Populară de Artă ”Constantin Brâncuși”

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.