Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

anutaMicuța interpretă de muzică populară care a participat la peste 80 de festivaluri și concursuri, deși are numai 10 anișori, a mai câștigat două premii importante. Anuța Mădălina a obținut premiul II la Festivalul „Vreau să cânt”, eveniment care s-a desfășurat la Craiova. Totodată, tânăra speranță a folclorului gorjenesc a mai adăugat colecției sale de trofee încă un premiu II la Festivalul „Pro Muzica”, premiuorganizat tot în Bănie. 

Elena Mădălina Anuța este elevă în clasa a III-a la Școala Generală „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu. Doar în ultimul an a reușit să obțină zece trofee, în urmă cu mai puțin de o lună obținând marele premiu la competiția de talente „Transylvanian Stars” de la  Târgu-Mureș. Talentata copilă se pregătește de câțiva ani în domeniul muzical, fiind elevă la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, la profesoara Cristina Olteanu, iar de curând a început să studieze și instrumente.

Talentul copilei a fost descoperit din întâmplare, în timp ce fetița fredona o melodie de la radio,  de către unchiul său, Gheorghe Dolcu, cel care o și sprijină în domeniul muzical.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.