Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația „Noua Acropolă” Filiala Iași organizează sâmbătă, 10 decembrie 2022, începând cu ora 14:00, o conversație filosofică pornind de la povestea „Micul Prinț” a lui Antoine de Saint-Exupéry, scriitor și aviator cutezător.

Ca orice poveste, și aceasta are sensuri și îndemnuri care, la primele lecturi, pot scăpa ochiului, dar nu și sufletului. Vom (re)descoperi lumea Micului Prinț, întâlnirile sale cu personaje care mai de care mai stranii sau efervescente și vom reflecta asupra îndemnurilor pe care le putem extrage din aventurile Micului Prinț și ale aviatorului prins în deșert.

„Vă invităm, așadar, la o introspecție despre ce este cu adevărat valoros în viața noastră, o călătorie interioară la finalul căreia ne vom întoarce fiecare în propria viață, cu un mesaj înălțător. Invitata acestui eveniment este Alina Avătămăniței de la Asociația „Noua Acropolă” Filiala Iași” au precizat reprezentanții muzeului.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.