Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, Asociace jihočeských výtvarníků (Association of South Bohemian Artists), Jihocesky kraj ( South Bohemian region/ Prefectura Regiunii Boemia de Sud) și Město Volary, organizează în data de 09 Mai  2024, începând cu ora 18:00, la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, vernisajul expoziției Internaționale de artă contemporană „Art  Workshop Volary Volarismus”. Curatori : Mgr. Vít Pavilik, Academic painter Teodor Buzu, Association of South Bohemian Artists.

Iubitorii de artă vor putea vizita timp de o lună, la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu,  expoziția Internațională, compusă din lucrări de artă realizate în cadrul  Simpozioanelor Vytvarny workshop Volary-VWV, de la Volary, Republica Cehă.

Asociace jihočeských výtvarníků (Association of South Bohemian Artists) este organizatoarea Simpozioanelor Internaționale de Arte Vizuale, Vytvarny workshop Volary (Art workshop Volary VWV) În cadrul  diverselor ediții ale Simpozionului internațional de la Volary, au fost invitați artiștii vizuali români: Vasile Sarca, Vasile Fuiorea, Vasile Tolan și Teodor Buzu.

Evenimentul cultural româno-ceh de la Târgu Jiu, este realizată în cadrul acordului de parteneriat încheiat de Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România și Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși”, cu Association of South Bohemian Artists . Expoziția este deschisă publicului în perioada 09 Mai– 12 Iunie 2024.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.