Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Atleta Andreea Pîșcu (21 de ani, din Bumbești-Pițic) este cea mai bună sportivă din județul nostru și a obţinut medalia de bronz la Campionatul European de Cros din Sardinia (2016), plus multe alte premii importante. Fratele său, Mădălin, este și el, unul dintre sportivii valoroși ai județului nostru, care se mândrește și cu realizările sale, dar mai ales cu ale surorii sale. Deoarece Andreea s-a apucat prima de sport, a fost un exemplu pentru fratele său mai mic. Cu puțin timp în urmă, atât Andreea, cât și fratele său au obținut alte premii. Tânăra a obținut locul I la o competiție ce a avut loc în Italia, iar Mădălin a câștigat primul loc la Alergare montană la Cupa White Wolf Baia de Fier.

fratii campioni Pîșcu  madalin pascu sportiv (4)

Andreea și Mădălin Pîșcu sunt doi sportivi valoroși ai județului Gorj. Pentru fratele mai mic, Andreea este un model de ambiție, muncă depusă fără contenire pentru a își atinge obiectivele, bunătate și dăruire! La 21 de ani, Andreea Pîșcu a obținut foarte multe premii de când s-a apucat de atletism, fiind legitimată la CS Pandurii Târgu Jiu. Strânge medalie după medalie, iar anul acesta a fost unul plin în competiții câștigate! La ultima competiție sportivă la care a participa, Andreea Pîșcu şi-a dominat adversarele. La Oderzo, în Italia, Andreea Pîşcu a terminat cursa de 5 kilometri pe primul loc, în 16 minute şi 26 de secunde. Yusineysi Santiusti Caballero, din Italia, a câștigat locul II,  iar Kate Hulls din Marea Britanie a ocupat al treilea loc. La această competiţie a participat şi Adrian Garcea, câștigând o medalie de argint cu lotul României. „Andreea Pîşcu a fost cea mai tânără sportivă din concurs şi, spre surprinderea generală, le-a învins pe toate sportivele din 15 ţări. Vorbim de sportive de mare valoare, unele finaliste la Jocurile Olimpice, iar acum avem certitudinea că Andreea este o atletă de valoare internaţională”, spunea, după concurs, pentru presa locală, antrenorul Ion Bură.

piscu madalin 3 piscu madalin

Rezultate bune pentru Mădălin Pîșcu

Competiția Cupa White Wolf s-a desfășurat pe data de 29 aprilie, la Baia de Fier, la start înscriindu-se 64 de concurenți. Cupa a fost condusă de Gabriel Dan Chiriac, președinte Montan Club White Wolf și Dan Vasilescu, președintele de onoare al clubului. Organizatorii competiției au fost: Montan Club White Wolf, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj, Asociația Județeană „Sportul Pentru Toți” Târgu-Jiu şi Federaţia Română „Sportul Pentru Toţi”. La secțiunea de concurs „alergare montană”, Mădălin Pîșcu s-a clasat pe primul loc, urmat de antrenorul său Manuel Colțescu și Claudiu Șurlea. În clasamentul masculin general, Mădălin s-a clasat pe locul II la mică diferență de sportivul de pe primul loc.

andreea-pascu madalin pascu sportiv (1)

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.