Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Moș Crăciun pentru o ziÎn această perioadă, S.C. Crilelmar S.R.L, alături de Asociația „Centrul de Sprijin pentru Români”, și împreună cu trustul de presă Accent TV, au lansat campania „Moș Crăciun pentru o zi”. În cadrul campaniei se vor împărți peste 1.100 de pachete elevilor din clasele primare, din 11 localități din județul Gorj.

În prima zi a campaniei, Moș Crăciun, împreună cu ajutoarele sale, au împărțit aproximativ 250 de pachete elevilor din Polovragi și Alimpești. În același timp, cei mici s-au pregătit pentru această întâlnire și l-au așteptat pe Moșul cu colinde, poezii, dar și cu scrisori în care îi cereau acestuia ce să le aducă pe 25 decembrie.

„Cei mici au fost încântați de cadourile primite…”

Alături de organizatorii campaniei s-au implicat și administrațiile locale din cele două comune care au ținut să le mulțumească tuturor pentru această acțiune.

„Mulțumim domnului Lelius Stănușoiu, dar și domnului Luis Popa, pentru această acțiune. Ne bucurăm că s-au reîntors către comuna noastră, după acțiunea cu ghiozdanele, și că au venit în sprijinul copiilor de la clasele primare. Cei mici au fost încântați de cadoul primit”, a precizat Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

„Ne bucurăm că ați venit din nou în comuna Alimpești, după acțiunea cu ghiozdanele din septembrie. Elevii noștri s-au bucurat de cadourile primite, s-au pregătit aproape pentru această întâlnire, și vă așteptăm și anul viitor. Mă bucur că mai există oameni care știu să facă bine comunităților locale”, a adăugat si primarul comunei Alimpești, Victor Drăgulescu.

„Ne dorim să oferim puțină bucurie elevilor din mediul rural….”

Moș Crăciun pentru o ziInclusiv cei care au organizat această campanie au rămas surprins plăcuți de modul în care au fost primiți, dar și de modul în care administrațiile publice locale își fac prezența în comunitățile lor.

„Am ales să facem acest lucru împreună cu Asociația Centrul de Sprijin pentru Români, dar și cu trustul de presă Accent TV, în ideea de a oferi puțină bucurie în zonele rurale anumitor copiii, din cele 11 localități unde se desfășoară această campanie. Aceste localități au fost alese cu totul și totul aleatoriu. Din punctul meu de vedere este o acțiune reușită, îi văd foarte fericiți pe cei mici, s-au pregătit foarte mult pentru această serbare, de întâlnire cu Moș Crăciun, totul a fost extraordinar. Am avut parte de două comune astăzi unde ,cel puțin, ce am văzut eu mi-a plăcut foarte mult.”, ne-a comunicat Lelius Stănușoiu, administratorul firmei S.C. Crilelmar S.R.L.

Campania urmează să se desfășoare pe parcursul unei săptămâni, iar în zilele următoare Moș Crăciun și prietenii săi vor merge în Stejari, Dănciulești, Scoarța, Bălănești, Roșia de Amaradia, Săcelu, Fărcășești, Dănești și Bolboși.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.