Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cadouri de la Moș Crăciun
Danesti

Și-n această săptămână au fost împărțite cadouri de la Moș Crăciun de firma S.C. Crilelmar S.R.L, în colaborare cu Asociația „Centrul de Sprijin pentru Români”, alături de trustul de presă Accent Tv. Ajutoarele Moșului au mers în localitățile Săcelu și Roșia de Amaradia, unde au împărțit 135 de pachete, iar marți s-au dus în localitățile Dănești și Fărcășești, unde au dus 270 de pachete elevilor din clasele primare.

Și de această dată elevii i-au întâmpinat pe trimișii moșului cu colinde, poezii, dar și cu multă voie bună. Chiar și administrațiile publice locale au fost încântate de această acțiune și își doresc că astfel de campanii să fie organizate și anul viitor.

„În acest an este a doua oară când veniți în localitatea noastră, după ce în septembrie ați venit cu acele ghiozdane complet echipate. Ne dorim să mai organizați astfel de acțiuni, care aduc multă bucurie în rândul elevilor, și vă mai așteptăm și anul viito cu cadouri de la Moș Crăciun”, a precizat Mădălin Paliță, primarul localității Dănești.

„Vă mai așteptăm în localitatea noastră…”

Un alt primar încântat de această acțiune este și primarul localității Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman: „Chiar este foarte bine că mai sunt astfel de oameni care se gândesc și la elevii din mediul rural, oameni cu suflet bun. Vă mai așteptăm în localitatea noastră, iar în mine veți găsi mereu un sprijin când veți organiza astfel de acțiuni.”

Și reprezentantul firmei S.C. Crilelmar S.R.L., Lelius Stănușoiu, a rămas încântat de modul în care elevii s-au pregătit pentru aceste întâlniri, și în același timp a rămas surprins, într-un mod plăcut, de felul în care administrațiile publice locale, din mediul rural, ajută sistemul de învățământ.

„Și în aceste zile am întâlnit elevi care s-au bucurat de această acțiune, iar acest lucru ne determină ca și pe viitor să mai organizăm astfel de campanii. În același timp, în urma acestei campanii am văzut unități de învățământ care artă bine, în care administrațiile publice locale au investit, și asta nu poate să fie decât bine.”, a precizat Lelius Stănușoiu.

„Și din această campanie am învățat ceva…”

Luis Popa, președintele Asociației Centrul de Sprijin pentru Români, a subliniat faptul că a învătat și din această campanie ceva. „Ca și după campania cu ghiozdanele și din această campanie am învățat ceva. Voi ține cont de acest lucru în perioada următoare. M-am bucurat când i-am văzut pe cei mici bucuroși când au primit aceste cadouri de la Moș Crăciun. M-am și întristat când am întâlnit copii care mi-au zis că ei până acum nu au primit niciodată un cadou, practic vorbim de copii care s-au dezvoltat mult prea repede, din cauza greutăților prin care trec familiile lor, practic uitând de copilărie.”

Foto și video: Cadouri pentru 1.100 de elevi, în cadrul campaniei „Moș Crăciun pentru o zi”

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.