Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Atelier Creativ la Muzeul de Artă din Brașov
atelier creativ

În această perioadă Muzeul de Artă din Brașov a organizat un atelier educativ, prin care elevii clasei a V-a de la Colegiul Național „Unirea”, însoțiți de profesoara Simona Drăguț, au realizat podoabe pentru bradul de Crăciun al muzeului.

„Așa ne-am gândit și noi atunci când am organizat un atelier educativ tematic. Elevii clasei a V-a de la Colegiul Național „Unirea”, însoțiți de doamna profesoară Simona Drăguț au realizat podoabe fantastice pentru bradul de Crăciun al muzeului: globuri, decorațiuni pictate, mesaje către Moș Crăciun și desene miniaturale. Rezultatele acestui atelier sunt vizibile la parterul muzeului, în prima sală a expoziției «100 de artiști în 100 de ani de artă românească 1900-2000» din colecția Av. George Șerban”, au precizat reprezentanții muzeului.
Atelier Creativ la Muzeul de Artă din Brașov
atelier creativ

Materialele pentru acest atelier au fost achiziționate cu fonduri obținute în urma licitației de artă organizată în luna august, împreună cu Galeria OraO: „Prin această cale dorim să le mulțumim tuturor artiștilor care au donat opere de artă în cadrul acestui eveniment”, au sublinat organizatorii acestui eveniment.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.