Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Atelier creativ Muzeul Național Constatin BrâncusiÎn cadrul unui atelier organizat de Muzeul Național „Constantin Brâncuși”, elevii Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”, din Târgu Jiu, au împodobit bradul cu globuri pictate de ei. Tot în cadrul acestui atelier au fost cântate colinde, iar colindătorii au primit mere, nuci, pâinici și limonadă cu mere. 

„Am împodobit bradul cu globuri pictate cu talent de elevi de la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, în cadrul atelierului organizat la muzeu și cu felicitări, de asemenea, realizate de copii. Mulțumim colindătorilor noștri și profesorilor coordonatori, Corului Profesorilor din cadrul instituției de învățământ și nu în ultimul rând doamnei director Daria Haidău. În schimbul colindelor, copiii au primit mere, nuci, pâinici și limonadă cu miere.”, n-a precizat Denisa Suță, directorul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”.

Atelier creativ Muzeul Constantn BrâncușiBradul impodobit cu creațiile copiilor și miniexpoziția de felicitări au fost integrate în expoziția “Visez gratuit” a artistului Florin Preda-Dochinoiu și le puteți vizita, până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.