Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luni, 5 decembrie, începând cu ora 18:00, sunteți așteptați la vernisajul expoziției de grafică: „Semn.Simbol.Semnificație”, cu lucrări semnate de artista Anca Pașa Deaconu. Evenimentul va avea loc la Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.
Anca PAȘA-DEACONU este o artistă ce abordează pictura, grafica, colajul, fotografia, video, instalația, obiectul. Este licențiată a Universității „Ovidius” din Constanța, Secția Pedagogia Artelor Plastice și Decorative (2000-2004), Masterat la Universitatea Națională de Arte din București / Secția Pictură (2006-2008) și în prezent este doctorandă în cadrul Universității Naționale de Arte din București. Are circa 10 expoziții personale și peste 50 de expoziții de grup. În urma unor participări la diverse manifestări artista a obținut și câteva premii. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.2
De data aceasta, artista ne invită la un „recital” vizual de semne, semnificații și simboluri fortificând un demers bine susținut, autentic și definitoriu într-o etapă concomitentă cu cercetarea sa teoretică (doctorală) ce îl are în atenție de câțiva ani.
Amprenta sa stilistică este una diversificată și identifică în mod constant noi formule de (re)compunere compozițională fiind „ancorată pe un tărâm” al planului senzorial, al percepției și al mesajului.
Anca Pașa-Deaconu este poziționată sub semnul sensibilității și al rafinamentului în vederea cuantificării unui discurs vizual edificat pe un fundament de certitudini, valori, repere și morfologii geometrice.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.