Filmul unei gorjence, nominalizat la premiile Gopo 2018

Filmul unei gorjence, nominalizat la premiile Gopo 2018

- in Evenimente, Film, Slider
0
135 vizualizari

Scurtmetrajul „Cumulonimbus”, producție ce aparține gorjencei Ioana Mischie, este nominalizat la premiile Gopo de anul acesta, mannifestarea reprezentând o șansă pentru premierea celor mai reușite prestații din industria cinematografică. Fiica lui Nicolae Mischie, fost președinte al Consiliului Județean Gorj, prezintă în acest scurtmetraj povestea unor copii care trăiesc într-o comunitate izolată, astfel că pelicula care a fost filmată în localitatea Frumușani, Călărași, este de tipul dramă. 

„«Cumulonimbus» a fost nominalizat la «Cel mai bun scurtmetraj», categorie a Premiilor Gopo. Suntem profund recunoscători, dragi oameni! Mai jos găsiți lista detaliată a uimitorilor talentați oameni care au facilitat această aventură cinematografică. În acest moment, suntem pur și simplu recumoscători”, a scris Ioana Mischie pe pagina sa de Facebook.

Gorjeanca  este bursieră Fulbright în cadrul USC – School of Cinematic Arts din Los Angeles, California, Director la Légende Films, dar și cofondator și vizionar la  STORYSCAPES. Ioana Mischie a studiat la UNATC și locuiește în Los Angeles.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.