Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Scurtmetrajul „Cumulonimbus”, producție ce aparține gorjencei Ioana Mischie, este nominalizat la premiile Gopo de anul acesta, mannifestarea reprezentând o șansă pentru premierea celor mai reușite prestații din industria cinematografică. Fiica lui Nicolae Mischie, fost președinte al Consiliului Județean Gorj, prezintă în acest scurtmetraj povestea unor copii care trăiesc într-o comunitate izolată, astfel că pelicula care a fost filmată în localitatea Frumușani, Călărași, este de tipul dramă. 

„«Cumulonimbus» a fost nominalizat la «Cel mai bun scurtmetraj», categorie a Premiilor Gopo. Suntem profund recunoscători, dragi oameni! Mai jos găsiți lista detaliată a uimitorilor talentați oameni care au facilitat această aventură cinematografică. În acest moment, suntem pur și simplu recumoscători”, a scris Ioana Mischie pe pagina sa de Facebook.

Gorjeanca  este bursieră Fulbright în cadrul USC – School of Cinematic Arts din Los Angeles, California, Director la Légende Films, dar și cofondator și vizionar la  STORYSCAPES. Ioana Mischie a studiat la UNATC și locuiește în Los Angeles.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.