Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Fiecare dintre noi, pe zi ce trece, încercăm să ne schimbăm, să fim mai buni. Încercăm să privim lumea altfel… Să oferim un context mai bun vieții….

larisa carlugea w

Oamenii de specialitate ne oferă diverse ocazii foarte bune prin care ne putem arăta abilitățiile. Ei bine, lumea din vremurile vechi nu mai este ca acum. Tehnologiile ne-au luat de cap. Cărțile sunt decât niște obiecte prăfuite, care stau în micuța bibliotecă și așteaptă să fie citite. Uitam de momentele pe care trebuie să le petrecem cu familia noastră. Uităm de clipele frumoase. Uităm de fericirea sufletului.

Orele pe care le stăm la calculator, le-am putea înlocui cu o oră de muzică, care să ne relaxeze mintea și, nu în ultimul rând, care ne deschide inima cu o cheie destul de prețioasă. Relațiile de pe rețelele de socializare ar trebui să le înlocuim cu o prietenie adevărată. Cu un sublim regat al iubirii… Să vorbim, să mai gândim și cu voce tare, să nu ne fie rușine dacă nu avem haine din cel mai cunoscut mall. Să cunoaștem diferite locuri speciale care ne îmbogățesc gândirea cu diferite tablouri din natură, să încercăm să vedem într-un om nu numai partea materiala. Să încercăm să ne protejăm de bârfe, dușmănie și furie. Să fim fericiți!

Să fim noi… Să facem ce ne place. Să trăim prin fericire și iubire. Să ne intereseze mai mult sănătatea noastră. Să prețuim valorile de astăzi și tot ce este în jurul nostru. De ce uităm să ne luăm mama în brațe în fiecare zi? De ce uităm să îi  mulțumim că trăim, că avem parte de atâtea lucruri? De ce ne lăsăm influențați de întunericul calculatorului? De ce intrăm în capcana jocurilor care ne ucid psihic? Încearcă să fii tu…

Larisa Cârlugea

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.