Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Asociația Vasiliada, a Mitropoliei Olteniei și centrele sociale „Best Life” și „Aripi de Lumină” ale Arhiepiscopiei Craiovei organizează, în parteneriat cu Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” din Craiova, cel mai mare festival de artă a animației din România, Festivalul „ Puppets Occupy Street” – Air Edition 2017, ediția a IV-a. Manifestarea are loc în perioada 25 august- 1 septembrie.

Zilele acestea, în Craiova se vor desfășura peste 250 de evenimente. Astfel, în prima zi a festivalului are loc Parada Păpușilor, urmată zilele următoare de 100 de spectacole 60 de ateliere de creaţie, concerte, expoziţii. În acest festival participă artiști din 14 țări. Reprezentanții organizatorilor au anunțat că Festivalul „Puppets Occupy Street” Air Edition are și o latură caritabilă. Astfel, Teatrul „Colibri” susține în prezent campania „Gesturile mici fac oamenii mari”, a Asociației Vasiliada, campanie care în anul 2015 a fost desemnată drept „Cea mai bună campanie de strângere de fonduri”, în cadrul Galei „Oameni pentru Oameni”. Voluntari ai Asociației Vasiliada se vor afla la evenimentele organizate în cadrul Festivalului în Craiova și vor aduce urne speciale, unde cei care doresc pot dona orice sumă de bani. Fondurile obținute în urma acestei acțiuni vor fi direcționate către acordarea de burse copiilor care provin din familii dezavantajate social, din mediul rural, elevi cu rezultate școlare bune. „O parte din fondurile care vor fi strânse vor fi direcţionate spre sprijinirea copiilor, iar o altă parte va fi folosită pentru achiziţionarea de rechizite şcolare şi materiale educative pentru copiii din centrele sociale ale Arhiepiscopiei Craiovei”, au precizat reprezentanții Asociației Vasiliada.

De asemenea, și în acest an, copii de la Centrul social multifuncțional „Best Life” și de la centrul social de zi „Aripi de Lumină”, ale Arhiepiscopiei Craiovei, vor fi implicați în  atelierele de creație pe care Teatrul „Colibri” le organizează în Craiova.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.