Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Consiliul Județean Gorj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, Liga Culturală „Fiii Gorjului” București, Obștea Peștișani vă invită la vernisarea expoziției de grafică „Fenomenul Duduman prin lumea culturală din Oltenia” la Opera Națională din București, marți 29 noiembrie 2022, începând cu ora 16.30.

Odată cu vernisarea expoziției are loc și lansarea albumului „Fenomenul Duduman prin lumea culturală din Oltenia”, album apărut la editura Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, cu ajutorul Consiliului Județean Gorj. Vicepreședintele CJ Gorj, Gheorghe Nichifor a fost mereu alături de instituția noastră la expoziții.

Artistul plastic, Codruţ Duduman este din Bacău, are 30 de ani și pasiunea sa pentru grafică a făcut ca portretele realizate de el să îi aducă numai cuvinte de laudă din partea specialiștilor. Datorită lui, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a reușit să intre în posesia a peste 140 de portrete ale personalităților din lumea culturală a Olteniei.

În cadrul expoziției din Foaierul Operei Nationale din București, sunteți invitați să vedeți portrete ale unor personalități oltenești în viziunea grafică a artistului plastic Codruț Duduman. Dintre personalitățile vizate de artist cu siguranță veți remarca nume valoroase ale culturii din Oltenia.

„Vă așteptăm așadar la vernisarea expoziției marți 29 noiembrie 2022, de la ora 16.30, în Foaierul Operei Nationale din București”, au precizat organizatorii.

 

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.