Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu”, în parteneriat cu Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu Consiliul Județean Vâlcea și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 7-26 septembrie, în incinta Muzeului Satului Vâlcean de la Bujoreni, expoziția de icoane pe sticlă „O, Maică Preacurată…”, prilejuită de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului.

La expoziție vor participa șapte iconari vâlceni, unii mai experimentați, alții începători, reuniți însă în jurul unei pasiuni comune pentru tot ceea ce este  frumos și pentru ceea ce este profund, spiritualꓽ Ion Filigean, Aurora Filigean, Mioara Comănescu, Elena Dican, Alina Cristea, Elena Radu și Gabriela Popescu.

Astfel, fiecare în maniera sa distinctă, cei șapte își propun să-i aducă un omagiu „Celei mai presus decât heruvimii”, intercesoarei supreme a creștinismului, „Preacuratei Maici a lui Hristos”.

”Vă așteptăm la vernisajul ce va avea loc în data de 7 septembrie 2023, la ora 12ꓽ00, în sala de expoziții amenajată în interiorul Școlii Primare din Stoenești, aflată la Muzeul Satului Vâlcean, Bujoreni. Expoziția poate fi vizitată conform programului muzeului (de marți până duminică, între orele 10ꓽ00-18ꓽ00), până în data de 26 septembrie 2023”, au transmis organizatorii.

Curatoriꓽ Alina Cristea și Gabriela Popescu
Coordonator de proiectꓽ Gheorghe Dican
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.