Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cei mici sunt aștepati duminică, 19 decembrie, pentru a se întâlni cu Moș Crăciun, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, din București. Pe lângă această întâlnire, cei mici vor avea posibilitatea să participe la Teatru de Umbre, unde va fi pusă în scenă piesa „O, brad frumos!”

„În cadrul acestei întlniri, și cei mici, și cei mari vor avea parte de surprize. La această întâlnire vor veni tocmai din Maramureș Colindătorii de la Bârsana, coordonați de preotul Vasile Dunca. Cei care nu știu încă să colinde, dar își doresc să învețe, se pot înscrie la un atelier susținut de Maria Beatrice Băndoiu, din Gorj.”, ne anunță organizatorii.

În timp ce copiii se vor bucura de piesa de teatru „O,brad frumos”, părinții și buncii vor putea cumpăra cadouri din târgul special pregătit cu ocazia acestei întâlniri, unde vor găsi de la oale, străchini, măşti, ştergare, fluiere şi ocarine, linguri, cofe şi cofiţe, ii, cămăşi şi pălării până la bucate tradiționale și siropuri de leac.

Accesul la eveniment se face cu plata biletului de intrare și cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară impuse de situația actuală.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.