Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Expoziție de picturăExpoziția de pictură „Visez gratuit” s-a încheiat, dar frumoasele picturi, precum și mesajul transmis prin ele de pictorul Florin Preda-Dochinoiu, vor rămâne mereu în mintea celor care au participat la acest vernisaj. Evenimentul, organizat de Muzeul Național „Constantin Brâncuși”, s-a bucurat de participarea multor târgujieni, ce iubesc arta și frumosul.

 „Sunt visător de când mă știu! Pot să mișc veacurile, să mă lupt cu zmeii și să merg pe alte tărâmuri cu zâne. Pot să fur simbolurile și să le plantez cu onor. Pot să înfig rădăcinile arborilor în nimic, dar și să trag de raze pe FATA SOARELUI. Nu mă credeți? Vizitați-mi expoziția!”, a fost mesajul transmis de pictorul Florin Preda-Dochinoiu.

Denisa Șuță, directorul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, îi invită pe târgujieni să vină să viziteze expoziția de pictură: „A fost o seară cu adevărat de vis și vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături, iar pe ceilalți, vă invităm să ne treceți pragul și să o vedeți că artistul promite că poate să tragă de raze pe FAȚA SOARELUI.”

Evenimentul s-a bucurat de prezența maestrului violoncelist Mircea Suchici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.