Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cei mai buni elevi la disciplina Religie, care învață în școlile aparținând comunelor şi satelor din jurul oraşului Rovinari, însoțiți de profesorii lor, s-au întâlnit sâmbătă, 28 ianuarie, la Şcoala Gimnazială Nr.3 Rovinari pentru a participa la faza locală a Olimpiadei de Religie.

regilijhin

Mulți dintre acești elevi au participat pentru prima dată la o astfel de competiție, dar au fost foarte bucuroși când, la finalul concursului, au fost premiați cu rechizite școlare, iconițe, brățări bisericești, dar şi dulciuri.

În urma concursului de sâmbătă, opt elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr.3 Rovinari, trei elevi ai Şcolii Gimnaziale din Urdari, trei elevi ai Şcolii Gimnaziale Moi, precum şi o elevă de la Bâlteni s-au calificat la faza județeană a Olimpiadei de Religie.

„Cea mai mare notă a acestui concurs a fost 9.30 și a fost obținută de eleva Beznilă Elena de la Şcoala Gimnazială Nr.3 Rovinari. Aceste rezultate nu sunt o premieră pentru şcoala noastră. Astfel de distincții şi rezultate deosebite au fost obținute în anii anteriori de elevii şi profesorii lor coordonatori, la etape județene şi chiar naționale.

Mulțumim tuturor participanților, domnişoarei director Gheorghiță Laura, Părintelui Prof. Foanene Daniel, doamnei prof. Bratu Angela şi domnului prof. Tănasie Constantin pentru sprijin şi implicare şi, nu în ultimul rând, bunului Dumnezeu care ne-a ajutat ca şi această activitate să fie una binecuvântată”, a spus profesorul de religie Adrian Popescu. 

religie r relihie t

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.