Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Eforie Colorat anunță începerea lucrărilor de renovare a fostei cabine de proiecție și a casei de bilete ale celui mai mare cinematograf în aer liber de la Marea Neagră. Noile spații multifuncționale – care vor rămâne deschise în perioada iulie 2023 – iunie 2024 -, au fost lansate sâmbătă, 15 iulie, printr-o conferință la care au participat reprezentanți ai agenției Europa Nostra, o federație pan-europeană reprezentând organizațiile cetățenilor care lucrează pentru protejarea patrimoniului cultural și natural al Europei.
Conferința a fost urmată de vernisajul instalației “Inflatable Concrete” — o lucrare in situ pe care Mircea Modreanu a conceput-o special pentru comunitatea de la malul mării.
Expoziția este o reconectare cu lumea magică în care copilul interior se poate bucura, din nou, de inocența clipelor petrecute pe litoral, scrijelind în nisip, căutând fericirea în scoici fusiforme care (îi) șoptesc secretele vieții. Desenele, aparent naive, sunt transpuneri ale interesului față de memorie și copilărie, într-un soi de artfeacte care par a fi descoperite pe plajă, acompaniate de râsete de copii și sunetul valurilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.