Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Un sfârșit de săptămână plin la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”. Iubitorii de teatru din Petroșani și nu numai sunt așteptați pentru a vedea spectacole în premieră, atât pentru adulți, cât și pentru copii, dar și un spectacol invitat.
„Dezleganie. Turneu dedicat lui Constantin Brâncuși”

Joi, 14 Aprilie, începând cu ora 19:00, sunteți așteptați la spectacolul sonor „Dezleganie. Turneu dedicat lui Constantin Brâncuși”, găzduit la Sala Artelier a Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani.

Spectacolul sonor, „Dezleganie”, are o durată de 50 de minute și este construit ca o sculptură sonoră pornind de la operele lui Constantin Brâncuși. La baza spectacolului stă sculptura bâncușiană „Începutul Lumii” (1924). Instrumentele principale folosite sunt vioara și cavalul. Conceptul turneului are în spate pasiunea lui Constantin Brâncuși pentru vioară, protagonistul principal al proiectului fiind Sergiu Corbu Boldor – violinist.

Intrarea publicului este gratuită, în limita locurilor disponibile (40 scaune), în baza unei rezervări la numărul de telefon 0729077662.

„Detectorul de minciuni”

Sâmbătă, 16 Aprilie 2022, de la ora 18.00, va avea loc Premiera Spectacolului „Detectorul de minciuni”, de Vasili Sigarev, în regia Ion Vântu. O comedie spumoasă plină de neprevăzut.

„A fost odată ca niciodată o familie, familia Bâzov. Familia e compusă, evident, dintr-un el si un ea. El, Boris Semionovici, 42 de ani, ea Nadejda Petrovna… fiind totuși  o doamnă,  nu-i vom dezvălui vârsta. La o primă vedere pare  a fi o familie obișnuită, dar, odată, Boris se îmbată, cine nu greșește, și uită unde a pus salariul. Nadejda, fiind o bună gospodină, nu poate lăsa ca acest incident să rămână așa. Ce ți-e și cu femeile astea… așadar cheamă un specialist să rezolve problema. Va rezolva oare problema sau nu? Si dacă o va rezolva, oare totul se va termina? Veți afla urmărind spectacolul!”

Din distribuție fac parte: Nicoleta Bolcă, Mihai Sima și Dorin Ceagoreanu

Prețul unui bilet este de 25 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului.

„Misterele Magiei”

Duminică, 16 Aprilie 2022, îi așteptăm pe cei mici și nu numai în lumea misterelor și a magiei. De la ora 12.00 este programată Premiera Spectacolului „Misterele Magiei”, concept Dan Mirea, regia Valentin Neacșu.

Un spectacol interactiv pentru întreaga familie, cu elemente de magie și efecte speciale integrate într-o poveste în care îl întâlnim pe magician călătorind într-o lume de mister, în căutarea baghetei magice. Un personaj îndrăgit apare în peisaj, pentru a-i face cunoscut pericolul în care se află lumea copiilor și visele lor, arătându-i calea Magicianului. În ritmul fanteziei, umorului, cântecelor subtile și muzica inovatoare, acest spectacol vine cu un aer proaspăt și nou în această lume falsă și lipsită de modele. Toți cei prezenți la spectacol, vor avea parte de o  surpriză dulce din partea  iepurașului adus prin magie.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și 10 lei pentru adulții însoțitori.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.