Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția Mediatecă și American Corner, anunță reluarea proiectului „Un cititor, o carte”, ajuns la cea de-a patra ediție. Proiectul „Un cititor, o carte” se înscrie în seria proiectelor derulate de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, proiecte prin care se dorește sprijinirea unităților de învățământ și încurajarea lecturii.

Ajuns la cea de-a patra ediție, proiectul s-a derulat în fiecare an cu sprijinul utilizatorilor frecvenți ai bibliotecii, care au donat cărți din biografia școlară, pentru înființarea unor rafturi cu cărți în școlile din comunitățile defavorizate, pentru înființarea unui „Colț de bibliotecă” în școli.

Astfel, propunem școlilor partenere și utilizatorilor bibliotecii să ni se alăture în acest demers, prin donarea de cărți din bibliografia școlară pentru clasele I-VIII. Cărțile donate trebuie să îndeplinească condiții de igienă și de conținut.

Școlile beneficiare vor pune la dispoziție un raft în care să se poată expune cărțile. Școlile care doresc să beneficieze de acest program sunt rugate sa se înscrie la sediul instituției, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9, Craiova, la numărul de telefon: 0251-532267, interior 110, sau la adresa de mail: [email protected].

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.