Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzica i-a unit, iar acum încearcă să își facă o carieră în muzică. Doi tineri din Motru își compun singuri melodiile, se înregistrează și apoi publică pe internet clipurile lor. Constantin Stoica și Alex Rolly Arnăutu vor să devină cunoscuți, iar anul acesta au cântat la Zilele municipiului Motru.

Cei doi tineri au compus deja mai multe piese, iar visul lor este să ajungă să lucreze cu o casă de discuri din București. „Mă numesc Stoica Constantin, am 19 ani și sunt din orașul Motru. Pasiunea mea este muzica, am un talent mai special la compus versuri. Îmi place foarte mult să compun și să cânt. Am hotărât să iau în serios muzica, așa că am cântat pe scenă la Zilele municipiului Motru, iar de atunci am început să scot mai multe piese în colaborare cu Rolly, noul meu prieten”, a spus Costi Stoica, numit Mozai’C.

Cu o dorință imensă de a se face remarcați în domeniul muzical, cei doi tineri înregistrează săptămânal melodii. „Mă numesc Arnăutu Alex-Rolly și am 17 ani. Pasiunea mea este muzica, la fel ca și colegul meu, Costi. Am auzit de la prieteni comuni că și el este pasionat de rap, m-am bucurat când am decis să colaborăm. Ne-am făcut un plan de viitor bine întemeiat. Muzica noastră sperăm să devină cunoscută! Sperăm, cu timpul, ajutați și de răbdarea pe care o avem, de pasiunea pentru hip-hop, să reușim să ridicăm muzica pe care o facem la București! Visăm să colaborăm cu o casă de discuri din capitală, muncim mult și susținut, avem un program bine făcut: înregistrăm câte o melodie pe săptămână, pentru a avea timp să pregătim versurile”, a spus Rolly.

Ascultă aici cum cântă cei doi tineri: https://www.youtube.com/watch?v=WSr7Ff2xPhU

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.