Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

stefan 1Doi atleți din județul Gorj, Ștefan Daniel Lupulescu și Adela Bălțoi, s-au clasat pe podium la Marathon Internațional Cluj Napoca, desfășurat pe 9 aprilie 2017. Ștefan Daniel Lupulescu s-a clasat pe locul II în cursa de 42 de km la maraton, în timp ce sportiva a reușit să obțină tot locul II, însă la semimaraton. 

Cei doi sportivi fac parte din Clubul CS Pandurii Târgu Jiu, fiind antrenați de Dima Viorica. „Ștefan a început să facă atletism de performanță de 9 ani, din februarie 2008. Pentru acest maraton se pregătește din luna februarie, zilnic, fiind îndrumat de antrenoarea  Dima Viorica în cadrul Clubului CS Pandurii Târgu- Jiu. Pregatirea continuă pentru marathonul international de la București, în octombrie (…) Despre Adela Bălțoi pot spune că se pregătește din iarnă, după ce s-a terminat sezonul de sală, în februarie, unde a câștigat locul III la proba de 1500 m, iar apoi a început să se pregătească pentru semimarathon, alături de antrenoarea doamna Dima Viorica, la același club sportiv ca Ștefan Daniel Lupulescu. La marathonul Cluj s-a clasat pe locul II la cursa de 21 km. Următoarea țintă este cursa Petrom 10 km.”, a precizat Mihaela Lupu, logodnica atletului Ștefan Daniel Lupulescu.

Atletul Ștefan Daniel Lupulescu a obținut, în anul 2012, locul 2 la Marathon București, iar în 2013, datorită efortului depus, a reușit să se claseze pe primul loc la Marathon Internațional București. În anii care au urmat, tânărul atlet a ieșit în anii 2012, 2014, 2015 și 2016 pe locul doi, vicecampion la Marathon Internațional București.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.