Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Reprezentanți ai Consiliului Județean Gorj participă la cea de-a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei, de la Craiova. CJ Gorj face parte dintre partenerii CJ Dolj în organizarea manifestării. Tradiţiile gorjeneşti sunt evidenţiate prin demonstraţii de olărit şi arta lemnului, de către meşterii populari Ion Retezeanu, Nicolae Rotaru şi Laurențiu Pârcălabu.

6r mesteri trag 1

În perioada 10-12 martie, la Centrul Multifuncțional Craiova, are loc a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei. Târgul este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Județene Dolj, Gorj, Vâlcea, și Camera de Comerț și Industrie Dolj. La a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei participă expozanți din regiune pentru a promova turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. În același timp cu ediția a doua a Târgului de Turism al Olteniei se va desfășura HORECA EXPO OLTENIA – expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. Și reprezentanții județului Gorj se află în această perioadă la Craiova și promovează destinațiile turistice din județul nostru. „Destinaţia turistică Gorj-„Acasă la Brâncuşi” este promovată şi la Târgul de Turism al Olteniei, ediţia a doua! Astăzi, a avut loc deschiderea oficială a evenimentului. Standul expoziţional al judeţului Gorj este organizat de Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Muzeul Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu”, Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu, Serviciul Public Salvamont Gorj, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului „Acasă la Brâncuşi „. Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine şi cu sare, aşa cum este binecunoscută ospitalitatea gorjenească”, a spus Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al CJ Gorj.

Tradiţiile gorjeneşti sunt reprezentate cu succes de către meşterii populari Ion Retezeanu, Nicolae Rotaru şi Laurențiu Pârcălabu.

1 r 2 r 3 r 4 r 5 r 7 r mesteri targ 2

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.