Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cătălin Drulă este unul dintre elevii plini de visuri ai Colegiului Tehnic Motru. Adolescentul este pasionat de artă, în special de muzică și poezie, dar și de desen. De câțiva ani a început să scrie versuri pentru piese muzicale, iubind muzica rap, pe care o consideră singurul său fel de a se exprima liber!

1606388_510566665728185_1803401094_o

A descoperit muzica rap de multă vreme, dar nu se gândea că va ajunge să creeze versuri! Încetul cu încetul, Cătălin Drulă, din comuna Corcova, a început să studieze pentru a își perfecționa tehnica de a scrie versuri pentru melodiile sale. Cătălin are 16 ani și este elev al Colegiului Tehnic Motru, studiind la profilul Mecanică.

În ciuda faptului că urmează un profil real, adolescentul își dorește o carieră în muzică. A crescut la Corcova, o comună din județul Mehedinți, înconjurat de dragostea părinților săi. Aici a învățat că viața nu este ușoară, dar că mereu există momente frumoase care ne fac să uităm toate greutățile:

„Am copilărit la țară, la Imoasa din Corcova. Pot spune că familia mea este una foarte bună, unită și frumoasă. Îmi iubesc enorm părinții, aceștia m-au înfiat de foarte mic și le mulțumesc pentru că datorită lor nu am crescut în vreun centru pentru copii. În prezent, tatăl meu lucrează, iar mama este casnică. Am făcut școala generală la Corcova, iar acum sunt elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Motru. Profilul meu este de mecanică, dar în ciuda acestui aspect, vreau să urmez o carieră în muzică, chiar dacă în România nu se câștigă foarte bine din asta”, a spus Cătălin Drulă.

12074972_905859242865590_1437263640125143875_n

Iubește desenul și muzica rap

Asculta acest gen muzical încă din copilărie și pe vremea aceea era atras de ritm, căci mesajul pieselor era mai greu de înțeles. A crescut și a început să își dea seama că artiștii săi preferați transmiteau mesaje complexe prin piesele lor și a început să își dorească să se exprime și el la fel de liber! Și când desenează se simte liber.

„Am două pasiuni, ambele sunt artistice: prima este poezia-versurile, iar a doua desenul. Nu a fost un moment în care am descoperit asta, mi-a plăcut de foarte mic muzica și am încercat să-mi expun și eu ideile, într-un mod artistic, ca să zic așa. Scriu versuri de doi ani, dar în tot timpul ăsta am muncit mult ca să mă perfecționez .

Oricum, tot ce scriu eu, este pentru oameni simpli, chiar am menționat asta într-un vers. Muzica și versurile cer timp și energie din plin, dacă vrei să ajungi să ai rezultate. 14741762_1072312296220283_2035481250_nPentru mine muzica rap înseamnă exprimare liberă, tot ce înseamnă muzică rap este exprimare și eu asta mi-am dorit de mic: să mă exprim. Chiar dacă uneori se găsește și un limbaj trivial în versuri, trebuie să rămânem atenți la mesajul din spate”, spune Cătălin.

Planul său de viitor este muzica. Își dorește o carieră muzicală și spune că va munci din plin ca să o obțină: „Am foarte mulți artiști preferați, ca de exemplu: Nane, Tranda, Bug Mafia, Paraziții, Arssura etc. Cred că am cântat melodiile tuturor, dar nu am încercat să îi copiez niciodată, fiindcă Paraziții îmi plac ca Paraziții, Mafia ca Mafia și Cătălin ca și Cătălin! Pentru viitorul apropiat îmi doresc să fac ceea ce simt, adică artă și planul meu de viitor este muzica!, a afirmat elevul Cătălin Drulă de la CT Motru.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.