Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Şcoala Populară de Arte şi Meserii„Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din municipiul şi judeţul Brăila să se înscrie la cea de‑a patra ediţie a ŞCOLII DE VARĂ care se va desfăşura, după un program flexibil, în perioada 20 iunie – 8 iulie 2022, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1. Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puţin 6 ani (în funcţie de disciplina aleasă), sunt gratuite şi vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experienţă.

Cei interesaţi vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educaţională a Şcolii: canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), pictură / grafică de şevalet / artă decorativă / iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular. Elevii Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care o studiază.

„Prin acest demers dorim să oferim participanţilor de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor şi iniţierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar şi să prezentăm personalul de specialitate şi dotările Şcolii.” au precizat reprezentanții școlii.

Înscrierile se pot face în perioada 30.05-15.06.2022, la sediul instituţiei, la telefon 0239/612104, pe adresa de email [email protected] sau la sediul Şcolii, prin comunicarea: numelui şi prenumelui participantului, vârstei, disciplinei(lor) la care se doreşte înscrierea, instituției de învățământ de provenienţă sau pregătirii profesionale şi locului de muncă (dacă este cazul), numărului de telefon sau adresei de email pentru contact.

La momentul înscrierii, participanţii vor primi informaţii cu privire la datele şi orele de desfăşurare a cursurilor, precum şi alte detalii.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.