Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, din Craiova, prin secția American Corner, organizează în perioada 01.02.2022 – 26.04.2022 cursuri gratuite de limba engleză, nivel începător și B1, oferite cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii.

„Cursurile se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25 – 55 de ani. Trainerul cursului va fi doamna dr. Ana Maria Demetrian, lector univ. dr. la Facultatea de Litere din cadrul Universității din Craiova și trainer în cadrul centrului de limbă engleză «Professor A’s International Academy», pe care îl conduce. Întâlnirile vor avea loc în fiecare marți, la ora 17.30, pe platforma online Zoom.”, ne transmit reprezentanții bibliotecii.

La finalul acestor cursuri cei care vor partipa vor putea înțelege mai bine informațiile de bază: „Cu ajutorul acestor cursuri cei care vor participa vor putea înțelege informații de bază, îndrumări simple, cuvinte și expresii uzuale, vor stăpâni trei timpuri verbale: prezent, trecut și viitor, conceptul de articole, substantivul, numeralul și pronumele, vor avea capacitatea de a construi propoziții simple sau un text scurt și de a răspunde la întrebări simple.”, au mai precizat reprezentanții bibliotecii.

Doar 30 de locuri disponbile

Cursul de limba engleză pentru adulți este susținut financiar din grantul oferit de Ambasada Statelor Unite la București, în baza parteneriatului încheiat cu Consiliul Județean Dolj și Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”.

Înscrierile pentru cursul de limba engleză vor avea loc în perioada 12.01.2022 – 27.01.2022, în limita a 30 de locuri. Înscrierile se pot face telefonic, la Secretariatul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, la numărul de telefon 0251/ 532 267, la secția American Corner Craiova, interior 110, la sediul bibliotecii, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, sau la adresa de mail: [email protected]. În momentul înscrierii, doritorii trebuie să ofere următoarele informații: nume și prenume, număr de telefon, adresa de mail, precum și opțiunea nivelului.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.