Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi anunță, în calitatea sa de partener, organizarea Conferinței  Naționale „Familia în Societatea Contemporană”, ediția a VIII-a, care va avea loc joi, 9 iunie 2022, începând cu ora 9.00, la Palatul Culturii – Sala „Ștefan Procopiu”. Temele abordate cu această ocazie sunt concentrate în jurul moto-ului „Fiecare asistent social este un COPIL şi are o FAMILIE”.

În cadrul seminarului, participanţii vor învăța să deprindă tehnici și modalități de soluționare a situațiilor de crize familiale, precum și abilități de ascultare și interacționare cu copiii și cu membrii familiei extinse. Vor fi dezbătute  probleme ce țin de noile modalități de organizare a familiei contemporane, precum și de importanța atașamentului față de copii, față de părinți, și a creării legăturilor dintre copil și membrii familiei extinse.

Evenimentul este gratuit și acreditat cu 2 credite profesionale pentru asistenții sociali înscriși în Registru Național al Asistenților Sociali din România. Detalii se pot obține  la tel. 0740 041 580 sau adresa e-mail: [email protected].

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.