Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La începutul lunii aprilie, Timișoara a fost capitala dansului. Timp de două zile, peste 1.200 de sportivi s-au întrecut la „International Open Dance Cup”, un concurs de dans recunoscut de către WADF (World Artistic Dance Federation). Pe lângă cluburile de dans din Timișoara, Oradea, București, Craiova, Târgu Mureș, Târgu-Jiu, Aiud, Făgăraș au participat și sportivi din Serbia, Bulgaria, Grecia, Rusia, Macedonia, Muntenegru, Ungaria, Slovacia.

dans 1 dans 2

Clubul de dans „Let’s dance junior” din municipiul Târgu-Jiu a fost singurul reprezentant al Gorjului, prezentându-se la acest concurs cu 29 de copii, cu vârste cuprinse între 5 ani și 15 ani. Anul acesta, din delegația clubului de dans din Târgu-Jiu au participat și 13 copii debutanți, printre care șase cu vârsta între 5-7 ani. „A fost o competiție frumoasă, nu a fost ușor deloc, acești copii au muncit din greu pentru a putea urca pe cele mai înalte trepte ale podiumului și au reușit, cucerind astfel 3 locuri I și 6 locuri II. Competiția cea mai grea a fost la două categorii de dans Film&Musical, unde sportivele noastre au obținut locul II din 4 trupe de dans și Traditional dance – dans indian, un dans ce a ridicat sala în picioare, locul I din 4 trupe de dans înscrise. Debutanții au avut foarte mult curaj, emoții grozave căci a fost primul lor concurs, însă au reușit să își înfrângă emoțiile și au ocupat locul II cu promisiunea că la următorul concurs prima treapta a podiumului va fi cucerită de ei!”, a spus Ioana Bolovan, instructor de dans la Clubul „Let s dance”.

dans 3 dans 6

Sara Culina și Ștefan Octavian Bolovan, Giulia Tudorescu și Tudor Condel, Sarah Birceanu Pasărea și Răzvan Popică, Alexia Șcheau, Andreea Brînzan, Alesia Trufelea, Sofia Corcodel, Ana Maria Hosu, Ana Maria Canavea, Mălina Mălăescu, Alexandra Bălan, Anisia Onica, Luisa Ciontu, Teodora Novac, Teodora Rosu, Ionela Vasia, Emanuela Goșea, Daria Găvan, Bianca Trotea, Laura Motorgeanu, Raluca Dodescu. Cristiana și Darius Bălașa, Luiza și Alexandru Niculescu Gîrdu, Emilia Firescu sunt cei 29 de sportivi de care instructorul Ioana Bolovan este foarte mândră. „Le mulțumesc copiilor pentru pasiunea și dăruriea lor, le mulțumesc părinților pentru sprijinul și încrederea acordată. Ne-am dorit tare mult să găsim persoane iubitoare de dans care să sprijine acești copii și să le îndeplinească dorința de a cuceri și concursurile «Inline image» din străinătate. În prezent ne pregătim să participăm la un nou concurs de dans, în Craiova de această dată și dacă vom reuși financiar să participăm și în Bulgaria”, a declarat Ioana Bolovan.

17506421_10208848733764270_1036792100_n

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.