Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Într-un sătuc mic, la 23 de km de orașul Tulcea, pe malul drept al brațului Sfântu Gheorghe, în localitatea Bâltenii de Sus, se află Casa lui Matei. În cazul în care ajungi în această zonă a țării și vrei să mănânci cele mai gustoase preparate din pește, să te plimbi cu barcă, să te bucuri de cele mai frumoase peisaje și să te trezești cu cel mai frumos răsărit de soare atunci nu trebuie să ocolești această locație.

Casa lui Matei dispune de 6 camere cu pat matrimonial, de două camere cu paturi twin, dar și de un apartament de 60 de mp, ideal pentru familiile cu copii. Fiecare cameră dispune de aer condiționat, televizor LCD, minibar, uscător de păr, wifi, baie proprie și balcon cu vedere către brațul Sfântu Gheorghe.

 

Meniul pus la dispoziție de către gazde conține preparate tradiționale din pește proaspăt, iar fiecare sortiment de pește poate fi gătit diferit și în funcție de cerințele turiștilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Povestea noastra a început la sfârsitul lunii iunie 2018, când ne-am deschis ușile primilor turiști, iar de atunci ne trec pragul turiști din toată țara, dar și din afară. Cei care aleg să vină la noi trebuie să știe că se pot relaxa în grădina noastră interioară, dar și în foișor, iar pentru ca sejurul să fie și mai plăcut organizăm, la cerere, plimbări cu barca pe diferite trasee turistice din Delta Dunării. Totodată, ne-am gândit și la cei mici și le-am amenajat un loc de joacă” ne-au precizat cei care au pus bazele acestei locații.

Mai multe informații cu privire la Casa lui Matei puteți afla accesând pagina de internet  http://www.casaluimatei.ro/ sau de pe Facebook https://www.facebook.com/casaluimatei .

Această prezentare necesită JavaScript.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.