Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Au început înscrierile la seria de ateliere „Călător prin tradiții de Paști”, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”. În cadrul acestor ateliere, copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani vor întâmpina cea mai importantă sărbătoare a Creștinismului participând la activități prin care vor deprinde tehnica încondeierii cu ceară a ouălor, specifică perioadei acesteia din an, tehnica țesutului în două ițe și confecționarea obiectelor decorative din materiale naturale și reciclabile – pănuși de porumb, flori presate, lână, semințe, ață, lemn, carton.

Atelierele vor avea loc în datele de 27 martie și 3, 10 și 17 aprilie 2022 între orele 11:00 și 12:30. Înscrierile se fac pe adresa de mail [email protected] de luni până vineri la ora 12:00, cu opţiunea de atelier aleasă, vârsta și numele copilului şi un număr de telefon la care pot fi contactaţi părinţii.

Cel mic este considerat înscris în momentul în care solicitantul primește confirmare. Costul unui atelier este de 40 de lei/participant și se achită în ziua atelierului la casieria muzeului. Atelierele se organizează pentru 10 copii/atelier, iar condiţia de desfăşurare a unui atelier este de a avea minimum 5 copii înscriși.

Calendarul atelierelor este următorul: 27 martie – atelier de țesut în două ițe, 3 aprilie – atelier de bricolaj, 10 aprilie – atelier de împletituri din pănuși de porumb, iar 17 aprilie – atelier de încondeiat ouă.

Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 021 317 9103/ interior 190.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.