Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” lansează o nouă serie de ateliere dedicate adulților. Printre acestea se numără și un atelier de fotografie, care se va desfășura în data de 25 martie 2, de la ora 10:00.

„Vremea frumoasă de afară ne îndeamnă la plimbare, ocazie cu care putem să surprindem clipa prin intermediul lentilei și sub coordonarea lui Alex Damian, fotograf cu experiență, influencer și blogger la https://www.alexdamian.ro/”, au precizat reprezentanții muzeului.

„Mă numesc Alex Damian, sunt fotograf și m-am specializat în ultimii 7 ani în fotografia de portret, eveniment și concerte de muzică clasică. Sunt fotograf oficial al festivalurilor George Enescu și Astra Film Festival, iar în timpul liber îmi place să surprind atmosfera de stradă. De asemenea, îmi face plăcere să ofer mai departe din experiența acumulată prin workshop-uri pe care le-am organizat pentru diverse brand-uri și organizatori de evenimente” – Alex Damian

„Pentru început, vom învăța cum să captăm cât mai fidel realitatea cu ajutorul camerei foto a telefonului. Înscrierile au loc prin completarea formularului de la următorul link: https://forms.gle/Zv1DoWXyFycfRCYy5”, au mai precizat reprezentanții muzeului.

Costul atelierului este reprezentat de contravaloarea biletului de intrare în muzeu, iar numărul maxim de locuri este limitat la 20 de persoane. Locul de desfășurare al atelierului va fi anunțat ulterior.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.