Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Elevii de clasa a VIII-a din Gorj, care vor să studieze în limba engleză la un liceu acreditat Cambridge, pot câştiga burse de excelenţă ce acoperă taxele de şcolarizare pentru întreaga perioadă a studiilor liceale. Înscrierile se fac până la 21 aprilie.

liceu engleza

Elevii de clasa a opta din orice instituție de învățământ din România se pot înscrie în competiția Scholarship Society lansată de Transylvania College ( http://transylvania-college.ro/development-alumni/scholarship-society ), singurul liceu cu internat din Transilvania acreditat Cambridge. Trei dintre ei vor primi burse de excelență pentru a studia aici pe parcursul întregului liceu. Studiile se desfășoară integral în limba engleză, urmează curriculumul britanic și se finalizează prin obținerea  diplomelor Cambridge A-level, recunoscute la nivel internațional. Înscrierile se fac prin e-mail, până la 21 aprilie.

Dosarul de înscriere va conține un eseu, o scrisoare de recomandare din partea unui profesor, o scrisoare din partea părinților și un formular de înscriere. După verificarea dosarelor urmează un set de trei testări: examen scris de limba engleză, examen scris de matematică (în limba engleză) și testare CAT 4 computerizată, care vizează competențe generale de matematică, limba engleză, logică și orientare spațială a candidatului. Elevii cu rezultate foarte bune vor participa apoi la ultima etapă a selecției: interviul cu comisia de burse.

Detalii aici: http://transylvania-college.ro/development-alumni/scholarship-society

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.