Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul Dramaturgilor Români prezintă miercuri, 16 martie, începând cu ora 19:00, spectacolul „Brâncuși, dragostea mea!”, eveniment comemorativ la împlinirea a 85 de ani de la moartea marelui artist. Vocea lui Brâncuși aparține actorului Marius Bodochi.

Inspirat de cartea „Brâncuși, dragostea mea!”, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu.

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.

Iată un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care evocă adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori!

Totodată, Centrul UNESCO Mihai Eminescu, alături de acest spectacol, dă viață unui eveniment brâncușian și printr-o inedită  expoziție de artă itinerantă: „BRÂNCUȘI si iubirile lui!”, care are ca protagoniste portretele-picturi ale celor nouă personaje ale piesei de teatru (artist Vali Ciobanu) și pe cel al Zeului Creator Brâncuși(artist Dmitri Murahovschi).

Biletele pot fi achiziționate de pe platforma www.bilet.ro sau pot fi rezervate prin email la [email protected]

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.